Veel Gestelde Vragen

Hoe werkt Firmania?

Firmania is bedoeld om u te helpen, de openingstijden en volledige contactgegevens van de bedrijven te vinden, waarin u geĆÆnteresseerd bent. Of u nu op zoek bent naar een restaurant of spoedeisende hulp nodig heeft, Firmania is de gemakkelijkste en snelste optie om te vinden wat u zoekt. Typ eenvoudig uw locatie en de naam of categorie waarnaar u zoekt in en u krijgt een lijst met resultaten waaruit u kunt kiezen.

Kost het iets om Firmania te gebruiken?

Nee, Firmania is helemaal gratis!

Hoe kan ik mijn bedrijfsinformatie op Firmania bijwerken?

Onze Firmania Directory synchroniseert automatisch met ons partnerplatform, de Cylex Bedrijvengids. Dat betekent dat eventuele updates die op uw Firmania-presentatiepagina verschijnen, eerst op uw Cylex-pagina moeten worden gemaakt. U kunt contact opnemen met ons Firmania-ondersteuningsteam, en zij zullen het vanaf daar overnemen, of u kunt uw pagina zelf bijwerken door naar uw Cylex-pagina te gaan. Als u een beheerder voor uw bedrijfsprofiel heeft ingesteld, kunt u uw vermelding op elk gewenst moment gratis bijwerken. Als u dat nog niet heeft gedaan, klikt u op "Onjuiste gegevens melden", vervolgens op "Claim dit bedrijf" en stuurt u ons de informatie die u wilt wijzigen.

Wat gebeurt er, als de getoonde contactgegevens of openingstijden niet kloppen?

Firmania werkt voortdurend aan het bijhouden van correcte en accurate informatie. Als u echter onjuiste gegevens vindt, klikt u op de link "Onjuiste informatie melden" in het gedeelte "Contactgegevens" van de bedrijfspagina. Als u dit doet, wordt u doorgestuurd naar een contactformulier, waarin u de onjuiste gegevens kunt invullen die u wilt melden.

Waarom staat mijn bedrijf vermeld op Firmania, als ik het nooit in deze bedrijvengids heb toegevoegd?

We verzamelen al onze gegevens uit de Cylex Bedrijvengids, ons partnerbedrijf. Als u uw bedrijf op Cylex heeft vermeld, wordt het gesynchroniseerd met Firmania en wordt de pagina automatisch op ons platform gecreƫerd. Er is altijd de mogelijkheid dat bedrijven door hun vertegenwoordigers aan Cylex worden toegevoegd.

Wat is er gebeurd met mijn ingediende beoordeling?

Als u een beoordeling schrijft, wordt u automatisch doorgestuurd naar Cylex, waar u deze kunt indienen en deze wordt binnenkort weergegeven. Als u de reeds bestaande beoordelingen wilt lezen, is er ook een knop "Beoordelingen bekijken", die u ook doorverwijst naar het Cylex-profiel van het bedrijf.

Hoe kan ik mijn bedrijf uit Firmania verwijderen?

Om uw vermelding te laten verwijderen, neemt u contact op met ons support team en wij zullen het vanaf daar overnemen, of ga naar uw Cylex-presentatiepagina, klik vervolgens op "Vermelding verwijderen" en dien uw verzoek in. Uw bedrijfsprofiel moet eerst worden verwijderd uit onze Cylex Bedrijvengids en wordt automatisch verwijderd uit onze Firmania Directory.